© Ansgarius Svensson AB | Box 145 |598 71 Södra Vi | Tel: 0492-201 05 | Fax: 0492-206 00Ansgarius Svensson AB har fått medel från Europeiska jordbruksfonden för att investera i befintlig anläggning.
hem
logotype
Angarius Svensson AB
Timmer

Ansgarius Svensson AB Proffs på kvalitetsträ i över 50 år!

Vi sågar i dimensioner från 16mm upp till 100mm. Virket lufttorkas i brädgården eller kammartorkas i våra torkanläggningar. För att nå bästa resultat synas, mäts och kvalitetsbestäms varje planka/bräda (efter torkning) manuellt av våra utbildade mätare som har lång erfarenhet av att mäta det specialsortiment som vi sågar.

För närvarande jobbar 12 personer i vår produktion, och 3 personer på kontoret.

Våra kunder är fönster- list- möbelsnickare och andra trägrossister i Europa. Vi exporterar ca 70 % till Tyskland och ca 15 % till Italien, Danmark och resten i Sverige och andra länder. Vi tillhandahåller ett tätvuxet, kvistfritt och hartsrikt kärnvirke som rätt använt är ett mycket beständigt material.

Trä är ju ett material som passar väl in i dagens och framtidens kretsloppssamhälle. Genom ett välförsett lager och ett bra samarbete med speditörerna kan vi erbjuda fin service med snabba leveranser. Vi har alla resurser att bli en bra leverantör av kvalitetsvirke till Ert företag.

 

Varför okantat?